Bijles Geschiedenis en Economie voor VMBO, Havo en VWO in Den Haag en omgeving

Moeite met een vak? Met bijles heb je de leerstof weer snel onder controle. Je krijgt weer zelfvertrouwen en leert weer plezier te krijgen in het leren. Via gepaste didactiek en leerstrategieën leer ik je snel weer op weg.

 

Bijles, huiswerkbegeleiding en coaching Van Pelt

De bijles bestaat over het algemeen uit een uur per week persoonlijke begeleiding. Ik kom aan huis,  leg de leerstof uit, oefen met je, leer je plannen, samenvatten en structureren. Binnen de kortste keren kun je met plezier zelfstandig werken. Samen bepalen we welke leermethode het best bij je past. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen, ook buiten de bijlesuren. Omdat ik aan huis kom, bespaart het jou tijd en kosten. En bovendien ben je in je eigen werkomgeving!

Wie ben ik?

Mijn naam is Reinier van Pelt.  Na mijn VWO opleiding heb ik economie en geschiedenis gestudeerd op universitair niveau, gevolgd door een universitaire lerarenopleiding. Ik heb 27 jaar lesgegeven op vmbo, havo en vwo in de onder- en bovenbouw bij particuliere scholen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren en ben ik drie jaar vestigingscoördinator van een huiswerkinstituut geweest. Ook heb ik lesgegeven aan scholen die opleiden tot het staatsexamen. Het afgelopen jaar zijn al mijn leerlingen geslaagd! Voor nog meer informatie zie ook mijn linkedin-pagina.

Wat kan ik?

 • vakinhoudelijke informatie geven
 • leren plannen, structureren
 • passende leermethoden aanleren
 • begeleiden, ondersteunen en weer op weg helpen in verschillende schoolvakken
 • begeleiden en structureren van werkstukken
 • oefenen met tentamens en opdrachten

Wat is mijn doel?

Mijn doel is dat leerlingen weer met plezier het vak geschiedenis en/of economie volgen en weer met plezier naar school gaan. Bijles, huiswerkbegeleiding en coaching helpen hier enorm bij. Ik spreek uit ervaring. Er is zoveel winst te halen om samen met een docent te werken aan de (probleem)schoolvakken. Ik raad daarom aan om op tijd te beginnen met bijlessen, huiswerkbegeleiding en coaching en niet te wachten totdat het te laat is!

Hoe kan je me bereiken voor aanmelding en vrijblijvende informatie?

 • Via mijn website en e-mail: ram.vanpelt@gmail.com
 • Telefonisch:  070-3649444

Kosten:

Afhankelijk van je voorkeur en mogelijkheden werk ik op basis van een projectprijs of een uurtarief van 30 euro ( exclusief lesmateriaal).

3 gedachten over “Bijles Geschiedenis en Economie voor VMBO, Havo en VWO in Den Haag en omgeving”

 1. Goed Reinier! Dat je veel leerlingen mag verlichten en verblijden met jouw kennis en kunde!

 2. VAN PELT U BENT DE BESTE DOCENT OOIT GROETJES BART TXIKU EN LENNARD

  PS
  U LIJKT OP EEN VIS EN U BENT EEN KAT
  niet gemeen bedoeld

 3. Reinier en ik zijn jarenlang collega’s geweest en in die tijd heb ik zijn expertise en gedrevenheid mogen ervaren. Vakkennis gekoppeld aan liefde voor de vakken geschiedenis en economie maken van hem een ideale docent. Hij doet meer dan uw zoon of dochter te laten slagen voor een toets of eindexamen; hij kan in korte tijd op een inspirerende manier de noodzaak en liefde voor de vakken overbrengen. Dat geeft meerwaarde aan de door Reinier verzorgde bijlessen, ook op de langere termijn. Hij is daarnaast prettig in de omgang en aimabel.

Reacties zijn gesloten.